Thursday, August 11, 2011

artis-artis pemes pom gadoh kat status FB kah ? OMG !

apelah nak jadi ngan dunia artis skang kann, bende kecik pon nk jadi isu , oke fine ! ye lah , ye lahh  artis pun
manusia biasa , buat salah  then bla bla blaa, tp artis kan public figure , so diorang nie kene laa jage sikit tingkah laku diorang , supaya masyarakat nie dpt laa ambik contoh sedikit sebanyak khenn ! hoho,
eh eh aku berkhutbah laa pulak ,. haaa berbalik kpd tajuk entry tadi meh sini nk habak *ckp penang sikit, muahahah , korang tgk sendiri laaa artiss korang nie dok gadoh sesame sendiri ! iskk ckp byk pon buat letih jeee ! hohohohoho  , haaa nk bagik efekk suspennn sikit  korang  kene scroll down taww , *rasaaiinnnnnn korang gegeh kannnn. HAHAHAHAHA































haaaa korang bace laa sendirik ! dasyat kan diorangg , iskk ! HAHAHAHA , btw status fb ta wujud kot , artis2 kat atas tuh mne ade gadoh btl2 , hahahahahaha, tak tahu laaa sape yg gegeh buat bende nie, tp sumpah kelakarrr ! org yg buat nie aku respek laaa, ade jek idea nk buat lawak ! HAHAHA,
ampun yee korang , saje nk bagik suspennn ! keh keh , ;D

6 comments:

syira said...

ingt gduh btol2 da.... tp tututtt mcm APE JE DIorng gduh hahhaa

pwiNce kal said...

hahhaha, syira ! suspen kann, waakakka

el-janna said...

ceh wah ingtkan ape la tadi

el-janna said...

ceh wah ingtkan ape la tadi

CIK CHIPSMORE said...

hahah..ape pown xleh laa..baru jerk nak g kat fb die owg nk tengok betul ker tak ader gado2 cm nie..kikikiki

pwiNce kal said...

hahahaha, suspen kan korangg , ahaks *hugs